Essential PROFESSIONAL Make-up

Welkom op de site en webshop van het Italiaanse Essential Professional Make-up voor Nederland en België. 

Essential Professional Make-up is een prachtige niche make-up lijn uit Rome met alles wat de professionele make-up artist, maar ook de make-up liefhebber zich kan wensen. Essential Professional Make-up is een huidverzorgende anti-aging make-up lijn met bijzondere ingrediënten, parabenen vrij, mineral oil free, veelal fragrance free en niet op dieren getest.

Bij iedere reguliere bestelling van 3 Essential Professional producten (vanaf € 50,-) op de website, krijgt u een maandelijks wisselende gift! (niet geldig in combinatie met andere kortingen).

De Essential Professional Sweetblush is weer te bestellen!

Essential heeft een geweldige lijn professionele paletten voor Face, Eyes & Lips. Zoals een strobing palette, een corrector palette, een XXL mat eyeshadow palette en nog veel meer. Een zeer uitgebreide lijn foundations en magic concealers. Een complete lijn voor de brow styliste en een indrukwekkende lijn van 70 lip producten, alles ideaal voor een dagelijkse make-up maar ook voor fotografie en film. De Essential Brush lijn is 100% synthetic en cruelty free.

Heb je interesse om Essential Professional Make Up te verkopen in jouw salon, ben je werkzaam als professional mua of heb je vragen over deze site of de producten, stuur dan een bericht naar info@feelgoodvisagie.nl